Spring til indhold

Folkene bag

Kurator Solvej Helweg OvesenSolvej

Solvej er født i Hillerød 1974. Til daglig arbejder hun i Berlin og København. Hun er selvstændig kurator og arbejder også som underviser og skribent. Hun har en cand. mag. i Moderne kultur og kulturformidling. Tidligere har Solvej ledet mange internationale udstillinger og festivaler herunder "How far away is the horizon" i Holbæk i 2013. For nylig arrangerede hun "Enten Eller" i anledning af Søren Kirkegaards 200 års fødselsdag.

Kurator Bonaventure Soh Bejeng NdikungBonaventureBonaventure er født i Yaoundé i Cameroon i 1977. Han er kunsthistoriker, bioteknologier og selvstændig kurator. Han har en ph.d. i Medicinsk Bioteknologi. Han arbejder i Berlin, hvor han leder udstillingsstedet SAVVY CONTEMPORARY. Bonaventure har lavet udstillinger med kunstnere fra hele verden blandt andet i Marokko, Tyskland og England. Til daglig er han også chefredaktør på den første tosprogede e-journal om afrikansk samtidskunst.

Projektleder Sisse Østergaard PedersenSisse er født i Esbjerg i 1979. Hun er kandidat fra Moderne Kultur og Kulturformidling og har siden 2012 været ansat som kunstfaglig koordinator i Kultur- og Fritidssekretariatet i Holbæk. Her har hun i særdeleshed arbejdet med udvikling, forankring og realisering af større internationale kunstprojekter som ex. ”How far away is the horizon?” i 2013. Tidligere har Sisse bl.a. arbejdet med kunstformidling i Den Frie Udstillingsbygning og med kuratorisk praksis på Queens Museum of Art i New York.

 

Telefon: 72363328
Email: sispe@holb.dk

 

 

 

Kunstfaglig koordinator Lotte LøvholmLotte er født i Roskilde i 1986. Hun er uddannet cand. mag i Moderne kultur og kulturformidling i 2014 med speciale i opgøret med den eurocentriske kunsthistorie. Hun har arbejdet hjemme og i udlandet med kunstnere fra hele verden med afsat i lokale kontekster og stedsspecificitet. Hun har tidligere arbejdet for Kulturstyrelsen, Center for Kultur og Udvikling og CAKI. Desuden er hun uafhængig skribent og kurator.

 

TeamSolvej Helweg Ovesen

Kurator 

Bonaventure Soh Bejeng Ndikung 

Kurator

Sisse Østergaard Pedersen

Projektleder 

Lotte Løvholm 

Kunstfaglig koordinator

Tobias Permin

Produktionsleder, januar 2016-september 2016. 

Julie Damgaard Nielsen

Kommunikationansvarlig og kunstfaglig projektmedarbejder, juni 2015-juni 2016.

Louise Ravnsted Szecsi

Kunstfaglig projektmedarbejder, august 2016-november 2016. 

Ida Højgaard Thjømøe 

Praktikant, januar-august 2016.

Karen Helmer Hansen

Praktikant, august-september 2016.

 

Partnere

Holbæk Museum

Museet for Samtidskunst 

Roskilde Festival

Kunsthal CharlottenborgFeedback

Sidst opdateret

08.02.2017

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen

Kontakt Images Holbæk

Projektleder

Sisse Østergaard Pedersen 
Telefon: 72363328 
Email: sispe@holb.dk

Find os:

Holbæk Kommune
Kultur- og Fritidssekretariatet 
Kasernevej 6, 2. sal
4300 Holbæk