Spring til indhold

Lorenzo Sandoval

Udstillingen An Age of Our Own Making har haft tre dele, kaldet refleksioner, hvoraf tredie og sidste del udstilles på Kunsthal Charlottenborg. Med afsæt i værket Broken Parliament skabte Lorenzo Sandoval et "reflektionsrum" på Holbæk Bibliotek og på Kunsthal Charlottenborg et "Editor's room". Dette rum er en art epilog, hvor publikum havde mulighed for at dykke ned – og måske blive væk – i det materiale, der udgør forarbejdet for kuratorernes tanker og konceptuelle arbejde med udstillingsserien.


Editor’s Room / Broken Parliament vol III består af et sæt foldemoduler, der tjener som stole og et tableau med diskursivt materiale bestående af skulpturer, malerier, skærme m.m. Men også af objekter fra tidligere udstillinger eller interiørobjekter såsom radiatorer fra Kunsthal Charlottenborg. Der findes videoer om processerne, der har ført til An Age of Our Own Making, bøger med fokus på flere af udstillingens diskurser og fotodokumentation fra de forrige to refleksioner, der fandt sted i henholdsvis Holbæk og Roskilde tidligere på året.


Editor’s Room / Broken Parliament vol III. trækker på begrebet ‘passagen’, som den er formuleret af Walter Benjamin i det ufærdige projekt Passagenwerk. I den tekst foreslår Benjamin et narrativt system, der skabes af fragmenter og alt det, der er tilovers. Denne måde at skabe fortællinger på, har netop inspireret Sandovals samling af objekter og tanker fra de tre refleksioner i "An Age of Our Own Making".

Lorenzo Sandoval lavede et refleksionsrum til udstillingen og arbejder på tværs af kunstnerisk praksis, kuratoriske processer og udstillingsdesign. Sandoval har en BFA og en MA i Photography, Art and Technology fra UPV (Valencia, Spanien). Hans seneste soloudstilling Deep Surface blev vist på L’Atelier-ksr i Berlin i 2016. Siden 2015 har han ledet The Institute for Endotic Research. Han vandt for nylig kunstprisen Generación 2017.

Kamera, interview og redigering: Rebekka ElisabethFeedback

Sidst opdateret

08.02.2017

Ansvarlig redaktør

Lotte Løvholm