Spring til indhold

På egen hånd

Værkerne i udstillingen er placeret forskellige steder i byrummet. Det betyder, at der aldrig er lukket, og at du altid selv kan opleve og udforske dem.

Skal du ud at se IMAGES-udstillingen An Age of Our Own Making er Holbæk Bibliotek et godt sted at starte.

Her kan du finde en udstillingsbrochure med oversigt over, hvor de enkelte værker er placeret, og du kan læse nærmere om de deltagende kunstnere.

Du kan opleve videoinstallationen Unearthing Disaster af Angela Melitopoulos og Angela Anderson eller sætte dig til rette i An Age of Our Own Making’s refleksionsrum og læse nærmere om de temaer, som udstillingen berører. I refleksionsrummet kan du også finde det undervisningsmateriale, der er blevet lavet til udstillingen.

Du kan også låne en iPod og lade en lokal holbækker guide dig på en podwalk rundt i udstillingen. Læs mere om podwalks

Biblioteket har åbent mandag til fredag kl. 8.30-18.00 og lørdag kl. 10-13.
Biblioteket ligger i Nygade 9.
 

Lån en kunstcykel

Under titlen SCHOOL’S OUT - An Age of Our Own Making har elever på Billedkunstnerisk Grundkursus i Holbæk udsmykket 15 brugte cykler, herunder også et par børnecykler, som man kan låne på biblioteket i hele udstillingsperioden og besøge de enkelte værker på. De farverige bycykler, der ligesom bibliotekets bøger er udstyret med en låne-stregkode, står ved Holbæk Bibliotek, Nygade 9, hvor de også skal parkeres efter endt brug.Feedback

Sidst opdateret

08.02.2017

Ansvarlig redaktør

Julie Damgaard Nielsen

Find værkerne

Oplev de imponerende værker på udstillingen An Age Of Our Own Making // En menneskeskabt tidsalder i Holbæk på egen hånd. 

 

Download kort

Download udstillingsguide

 

 

Udstillingen er åben hele døgnet med undtagelse af værkerne på:

 

Holbæk Museum

Tirsdag-fredag kl. 10.00-16.00
Søndag og helligdage kl. 12.00-16.00

 

Holbæk Bibliotek

Mandag-fredag 10.00-18.00

Lørdag 10.00-13.00